четвртак, 16. мај 2019.

Beauty trikovi koje morate isprobati

Prvi post na ovu temu sam pisala pre nekoliko meseci na mom drugom blogu i taj post možete pogledati ovde. U međuvremenu sam otkrila još neke jako zanimljive beauty trikove. Za neke od njih ste možda i znali, a za neke ćete verovatno prvi put čuti.

Piling za usne
Da bi karmin i sjaj lepo izgledali na usnama jako je važno da one budu lepe i negovane. One su u hladnim zimskim danima posebno osetljive, pa pored nege nekim dobrim balzamom za usne treba povremeno uraditi i njihov piling. U tu svrhu možete iskoristiti četkicu za maskaru. Ako kupujete setove četkica, koji su sada jako popularni, obično se u njima nalazi i po jedna četkica za maskaru. Dovoljno je da na nju stavite malo meda i da uradite piling koji neće biti previše grub za vaše usne.

Prekrivanje sedih vlasi
Nije pravilo da se sede vlasi pojavljuju samo kod malo starijih osoba. Čest je slučaj da po jednu ili dve sede vlasi imaju i neke mlade osobe. Da biste ih prekrili možete iskoristiti maskaru (naravno ako vam nijansa odgovara). Ona vam može odložiti i odlazak kod frizera i priteći u pomoć da sakrijete izrastak.


Fotografija je preuzeta sa interneta.


Piling za telo
Najjednostavniji i najbrži način da uradite piling vaše kože je da u gel za tuširanje dodate kašiku šećera. Na ovaj način ćete ukoliniti mrtve ćelije sa kože, a i uštedeti vreme.

Brza i jednostavna frizura
Ispletite 4 pletenice, a zatim preko njih pređite peglom za kosu. Sačekajte da se kosa ohladi, raspletite pletenice, naprskajte lak za kosu i razbarušite je prstima.

Maslinovo ulje
Ovaj glavni sastojak italijanske kuhinje može mnogo pomoći i vašoj kosi i koži zbog svog delotvornog dejstva. Možete ga koristiti na razne načine, ali ću vam ja pomenuti samo neke najjednostavnije: nakon pilinga za usne umesto balzama možete namazati maslinovo ulje i ostaviti ga da deluje neko vreme; kao masku za kosu možete slobodno staviti samo maslinovo ulje i držati neko vreme, a zatim isprati...


Koji su vaši omiljeni beauty trikovi?


my second blog: https://fashionandstyleno1.blogspot.com/
mail: fashionbeautyandstyle01@gmail.com 
instagram: @fashion_beauty_and_style_blog

Нема коментара:

Постави коментар

Silk pajamas

If you love fashion and follow trends from the catwalk, then you have surely seen the trend of wearing thin silk dresses. They are sophisti...